Illustration

NEUW: KLEINE BAAN VOOR "KIDS" en anderen...! 

  WEGBESCHRIJVING - CONTACT - IN EN  ROND DE GREENVALLEY FOTOALBUM - LINKS   

NEWS PHOTOS Club en Family

 

Van 6 tot 14 juni 2015 -  09H30

Bioweek bij Green Valley
Ierdere dag boerderij bezoek worschop melken en proevertje bio kaas BIOLé.

Nieuwe kaas en Yoghurt  automaat.

Reservatie 0032 (0) 479/43 21 11

 

<>
NIEUW 
Boerenbowling

Download en bekijk onze twee film's :

Bezoek van onze boerderij !   -  Een partij boerengolf !

 

Oprichting en montage van de film  : Johnen Vincent

Betste luy

Boer é teuve va pap no jong of metche sins menestens 1830, heich ver euch as echte Teuveners   welkom op os biologische melk boerderië ver enge of e par fing dag deur te brenge. Der keunt komme reuste en og kome chpas make. 6  bies  24  bies 80 man keune bie os chlope. Me der keunt og ene boeregolf kome chpele , dat ès 2 chtond lache gegarandeert.

Der chtrieëk ken ver wie os teich en met plezer wies ver euch de fingste hëukskes.

Ver zönt och muziekant en keune get fings ver eug chpele wen der dat welt,  het betste beer, chroeëp... van der chtrieëk zeule ver euch lote preuve.

Kom mer ens gow, het wet euch neet leet.

Het Yvette en der Luc  en os kenger : Léon, Thomas en Léa

GREEN VALLEY omvat twee verblijfplaatsen die we ingericht hebben in een recent omgebouwde alleenstaande stal van onze boerderij. Ons bedrijf houdt zich bezig met het kweken van melkkoeien. In de zomer begrazen onze koeien de heuvelachtige weiden in Voeren. Heel de winter lang koesteren ze zich in de dikke laag stro van onze vrije stalling. Hier krijgt de uitdrukking "dierenwelzijn" haar volle betekenis.
In deze 30 ha grote vallei hebben wij een
BOERENGOLFBAAN aangelegd die voor iedereen toegankelijk is.

 
 

DE  "GITES",  respectievelijk voor  18 / 62 personen, hebben we op zo’n manier ingericht dat ieders privacy bewaard blijft: de zitkamers, terrassen en grasperken van elke opeenvolgende gîte bevinden zich steeds aan een andere kant van het gebouw, zodat iedereen op zijn eigen manier van zijn verblijf kan genieten.
Bovendien zijn de gîtes zeer goed geïsoleerd en met centrale verwarming uitgerust.
Bijna alle vertrekken bevinden zich op het gelijkvloers - er zijn maximum twee trappen - en het gebouw beantwoordt aan de strengste veiligheidsmaatregelen. Een nabij gelegen stal kan indien nodig als paardenstal en/of als stalling of reinigingsplaats voor mountainbikes worden gebruikt.

 

GREEN VALLEY strekt zich uit over één van de mooie beboste hellingen van het Gulpdal, op de heuvels van één van de mooiste Limburgse dorpjes, Teuven. Het  dorp wordt trouwens ook de "Kasteelvrouwe" genoemd omwille van zijn twee merkwaardige kastelen. Teuven ligt in het hart van het driegrenzengebied, van het land van Herve en van de Euregio. Het bevindt zich in het centrum van de driehoek gevormd door de drie historische steden Luik, Aken en Maastricht. Het is het ideale vertrekpunt voor voet-, fiets-, of paardrijtochten.

   

Copyright © Greenvalley 2015